AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
V

Je kan nu Skypen in een Volvo

Inbellen vanuit je auto

 •  Nieuws, Tech

Volvo maakt Skypen mogelijk in de S90, V90 en XC90. Beeldbellen is er nog niet bij. Het gaat in eerste instantie alleen om ‘Skype for Business’ waarmee deelnemen aan een conference call vanuit de auto mogelijk is.

Aanraking

‘Skype for Business’ is een dienst van Microsoft. De eigenaar van een Volvo S90, V90 (Cross Country) en XC90 kunnen zien welke gesprekken staan gepland en de gegevens van alle deelnemers en deelnemen aan het gesprek bekijken na een simpele aanraking van de 9-inch touchscreen. In feite gaat het dus gewoon om handsfree bellen, maar dan via Skype.

Meer mogelijkheden

Volvo ziet echter meer mogelijkheden. “‘Skype for Business’ is een nieuwe grote stap voorwaarts voor wat betreft de connectiviteit van onze auto’s”, stelt Anders Tylman-Mikiewicz, President Consumer Connectivity Services bij Volvo Car. “In combinatie met autonoom rijden zien we mogelijkheden als deze uiteindelijk leiden tot een toekomst waarin bijvoorbeeld managers minder tijd in hun kantoor hoeven te besteden. Het is het begin van een volledig nieuwe visie op hoe we onze tijd in de auto doorbrengen.”

LEES OOK: Deze sleutel maakt je Volvo een stuk langzamer

Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten