achtergrondafbeelding

Ons Team

Van deskundige autoliefhebbers

Bart Oostvogels

Bart Oostvogels

Mede-hoofdredacteur AutoRAI.nl en MotorRAI.nl. In de wieg gelegd als automotive journalist. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter! Als het maar wielen heeft.

Neem contact op met Bart
Ruben Jason Penders

Ruben Jason Penders

Gek op alles dat vier wielen heeft, maar heeft een voorkeur voor lichtgewicht tweezitters en elektrische auto’s. Twee zaken die absoluut (nog) niet samen gaan helaas. Hij belandde in 2019 op de redactie bij AutoRAI.nl, waar hij de laatste trends en ontwikkelingen in het huidige autolandschap bespreekt.

Neem contact op met
Max Veldhuis

Max Veldhuis

Journalist en autoliefhebber die schrijft en presenteert voor AutoRAI.nl. Rijdt het liefst dakloos, een beetje regen maakt niet uit. Interesseert zich voor techniek en houdt van verbrandings- én elektromotoren.

Neem contact op met Max
Jules van der Leeuw

Jules van der Leeuw

Autoliefhebber met nostalgische voorkeur voor flamboyante Franse en Italiaanse bolides. Gek op Formule 1 en klassieke muziek. Ziet kansen voor de elektrische revolutie en verwondert zich over het gebrek aan kleur in het Nederlandse wagenpark.

Neem contact op met Jules
Niels Janson

Niels Janson

Autoliefhebber in hart en nieren. Heeft een brede interesse en houdt van bijna alle soorten auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf met plezier in een Buick Regal uit 1994.

Neem contact op met Niels
Nile van Leeuwen

Nile van Leeuwen

Fanatieke autoliefhebber, gedreven autojournalist en ervaren contentmanager die zich druk maakt om alles op het gebied van auto's en mobiliteit.

Neem contact op met Nile
Kevin Hemmer

Kevin Hemmer

Gepassioneerd autoliefhebber en schrijver voor AutoRAI.nl en MotorRAI.nl. Vooral gek van youngtimers en ouder, zolang het maar karakter heeft. Bovendien fanatiek motorrijder en is 's zomers vaak te vinden op zijn KTM 990 Adventure.

Neem contact op met
Paul Spek

Paul Spek

Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van de content. Als (model)autoliefhebber schrijft hij wekelijks de rubrieken AutoRAI in Miniatuur en Auto’s van Toen. Rijdt een smart citycoupé en een Ford Streetka.

Neem contact op met Paul

Wim Otten

Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van auto’s, vrachtauto’s en techniek maar vooral van motorfietsen. Rijdt op een sporttoermotorfiets: BMW R 1250 RS.

Neem contact op met Wim

Robin Nieuwhof

Houdt zich bezig met de commerciële mogelijkheden van AutoRAI.nl, ZERauto.nl en MotorRAI.nl.

Neem contact op met Robin
Tom Nederend

Tom Nederend

Schrijvende online marketeer. Vooral geïnteresseerd in welke content het beste scoort. En in de mobiliteit van straks: het kan ‘m niet slim en duurzaam genoeg.

Neem contact op met Tom