achtergrondafbeelding

Ons Team

Van deskundige autoliefhebbers

Henri Stolwijk

Henri Stolwijk

Al jaren een vertrouwd gezicht in de automotive wereld. Ondernemend autojournalist. Hoofdredacteur AutoRAI.nl en oprichter van HSPublicity/BuroN11. Enorme liefhebber van Morgan, Saab en meer. Bezitter van een Volvo Amazon, Saab 9-3 Cabrio en DAF 55M.

Neem contact op met Henri
Bart Oostvogels

Bart Oostvogels

In de wieg gelegd als automotive journalist. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter!

Neem contact op met Bart
Marc Bolier

Marc Bolier

Gespecialiseerd in elektrische auto’s en oprichter van ZERauto.nl (onderdeel van AutoRAI.nl). Geniet op mooie zomerdagen volop van zijn Volkswagen T2, maar verplaatst zich vaker in auto’s met een stekker.

Neem contact op met Marc
Nile van Leeuwen

Nile van Leeuwen

Fanatieke autoliefhebber, gedreven autojournalist en ervaren tekstschrijver die zich druk maakt om alles op het gebied van mobiliteit.

Neem contact op met Nile
Paul Spek

Paul Spek

Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van de content. Als (model)autoliefhebber schrijft hij wekelijks de rubrieken AutoRAI in Miniatuur en Auto’s van Toen. Rijdt een smart citycoupé en een Ford Streetka.

Neem contact op met Paul
Tom Nederend

Tom Nederend

Schrijvende online marketeer. Vooral geïnteresseerd in welke content het beste scoort. En in de mobiliteit van straks: het kan ‘m niet slim en duurzaam genoeg.

Neem contact op met Tom
Wim Otten

Wim Otten

Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van auto’s, vrachtauto’s en techniek maar vooral van motorfietsen. Rijdt op een Triumph Tiger Explorer.

Neem contact op met Wim
Ilse Verweij

Ilse Verweij

Creatieve copywriter die schrijft over (bijna) alles wat je met een auto kunt doen: een dagje weg, een stedentrip, op culinair avontuur of reizen door Europa. Maakt met veel plezier verhalen over mensen, lifestyle en duurzaamheid, voor zowel print als online.

Neem contact op met Ilse
Niels Janson

Niels Janson

Autoliefhebber in hart en nieren. Heeft een brede interesse en houdt van bijna alle soorten auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf met plezier in een Buick Regal uit 1994.

Neem contact op met Niels