achtergrondafbeelding

Ons Team

Van deskundige autoliefhebbers

Ruben Jason Penders

Ruben Jason Penders

Gek op alles dat vier wielen heeft, maar heeft een voorkeur voor lichtgewicht tweezitters en elektrische auto’s. Twee zaken die absoluut (nog) niet samen gaan helaas. Hij belandde in 2019 op de redactie bij AutoRAI.nl, waar hij de laatste trends en ontwikkelingen in het huidige autolandschap bespreekt.

Neem contact op met
Marc Bolier

Marc Bolier

Gespecialiseerd in elektrische auto’s en oprichter van ZERauto.nl (onderdeel van AutoRAI.nl). Geniet op mooie zomerdagen volop van zijn Volkswagen T2, maar verplaatst zich vaker in auto’s met een stekker.

Neem contact op met Marc
Nile van Leeuwen

Nile van Leeuwen

Fanatieke autoliefhebber, gedreven autojournalist en ervaren tekstschrijver die zich druk maakt om alles op het gebied van mobiliteit.

Neem contact op met Nile
Paul Spek

Paul Spek

Als man met veel kilometers op de eindredactie levert hij een grote bijdrage aan de kwaliteit van de content. Als (model)autoliefhebber schrijft hij wekelijks de rubrieken AutoRAI in Miniatuur en Auto’s van Toen. Rijdt een smart citycoupé en een Ford Streetka.

Neem contact op met Paul
Tom Nederend

Tom Nederend

Schrijvende online marketeer. Vooral geïnteresseerd in welke content het beste scoort. En in de mobiliteit van straks: het kan ‘m niet slim en duurzaam genoeg.

Neem contact op met Tom

Wim Otten

Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van auto’s, vrachtauto’s en techniek maar vooral van motorfietsen. Rijdt op een Triumph Tiger Explorer.

Neem contact op met Wim
Niels Janson

Niels Janson

Autoliefhebber in hart en nieren. Heeft een brede interesse en houdt van bijna alle soorten auto's, ook in miniatuur. Heeft in het bijzonder een zwak voor oude Amerikanen en rijdt zelf met plezier in een Buick Regal uit 1994.

Neem contact op met Niels

Kevin Hemmer

Gepassioneerd autoliefhebber met een zwak voor alles wat uit de jaren 90 en 00's komt. Daarnaast fervent motorrijder met een voorliefde voor dikke tweecilinders. Wordt er blij van als iets karakter heeft.

Neem contact op met
Wouter Vastenhout

Wouter Vastenhout

Autoliefhebber en redacteur in de breedste zin van het woord. Creatief en een opgeruimd humeur: dat is Wouter ten voeten uit. Geniet volop van zijn Mercedes SLK 230 en Mazda MX-5.

Neem contact op met Wouter