achtergrondafbeelding

Autozoeker

Dacia Lodgy

In 2012 werd Dacia’s modellenaanbod uitgebreid met de Lodgy. Deze MPV verving de zevenpersoonsuitvoering van de Logan MCV, maar was ook gewoon een volledig nieuwe toevoeging om in te spelen op de vraag naar betaalbare ruime gezinswagens. Lees verder

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Dacia Lodgy Occasions hebben we voor je gevonden

In 2012 werd Dacia’s modellenaanbod uitgebreid met de Lodgy. Deze MPV verving de zevenpersoonsuitvoering van de Logan MCV, maar was ook gewoon een volledig nieuwe toevoeging om in te spelen op de vraag naar betaalbare ruime gezinswagens.

Primeurs
De Lodgy kende ook enkele primeurtjes voor het merk. Zo was het de eerste Dacia die leverbaar was met een snelheidsbegrenzer en navigatie, beide als optie. Ook Dacia’s worden steeds luxer, want ook Bluetooth- en USB-connectiviteit stonden in de prijslijst. Die zaken kenden we echter al uit de Duster.

Op het ijs
Voor de onthulling van de Lodgy gebruikte Dacia dezelfde ongebruikelijke aanpak als eerder voor de Duster. De onthulling geschiedde door middel van deelname aan de Trophée Andros, een grote ijsrace in Frankrijk. Dacia nam eind 2011 deel met de voor de race flink aangepaste Lodgy Glace. Pas begin 2012 onthulde het de gewone straatversie.