AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
G

Porsche eindelijk in Gran Turismo

Gran Turismo Sport EU Beta start dit weekend!

 •  Lifestyle & Fun, Nieuws

Porsche treedt eindelijk toe tot het modellenaanbod van de racegame Gran Turismo. Het Duitse sportautomerk debuteert in Gran Turismo Sport die dit jaar in de winkelschappen moet liggen.

911 GT3 RS

Porsche is meteen goed van de partij, want de makers van Gran Turismo Sport nemen onder meer de nieuwe 911 GT3 RS (type 991) op in de racegame.

LEES OOK: Gran Turismo Sport: dit is de nieuwste trailer

Afspraak met EA

Porsche was afwezig in voorgaande delen van Gran Turismo in verband met een afspraak met game-ontwikkelaar Electronic Arts (EA). Met dit bedrijf had Polyphony Digital, de ontwikkelaar van Gran Turismo, de afspraak dat Porsche alleen in racegames van EA opgenomen mocht worden. Dat contract is nu verlopen.

Gran Turismo Sport - Porsche 911 GT3 RS

Beta start dit weekend

In het weekend van 15 april start overigens de Gran Turismo Sport EU Beta. Heb je je hiervoor aangemeld, dan kun je de nieuwe racegame al proberen. Het doel van de makers is het testen van de stabiliteit van de servers en om te kijken of de gameplay goed is.

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer