AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
P

Stel je Pagani Huayra Roadster tot in detail samen

Wegdromen met online configurator

 •  Lifestyle & Fun, Nieuws

Wat maakt het uit dat alle honderd exemplaren van de Pagani Huayra Roadster al verkocht zijn? Het blijft leuk om de Pagani van je dromen samen te stellen. Dat kan nu met de online configurator van deze begeerlijke Italiaanse ‘hypercar’.

Lichter, stijver

Speciaal voor de Huayra Roadster heeft de Italiaanse superautoproducent een nieuwe vorm van carbo-titanium en composietmateriaal (Carbo-Triax HP52) ontwikkeld. De stijfheid van de carrosserie is daardoor met nog eens 52 procent toegenomen. Het gewicht is ten opzichte van de coupé gedaald met 80 kilogram.

LEES OOK: Peperdure Pagani Huayra Roadster schittert in Genève

Prijzig

Voor de aandrijving zorgt een 6,0-liter V12 biturbo van Mercedes-AMG met een vermogen van 562 kW (764 pk) en meer dan 1.000 Nm koppel. Kopers hebben minimaal een slordige 2,3 miljoen euro, exclusief belastingen, afgerekend. Iets boven ‘ons’ budget. Gelukkig is er een online configurator waarbij je kunt wegdromen.

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer