AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
k

Een Kia kussen om hem te winnen, het kan!

Mooie prijs: volhouder neemt auto mee naar huis

 •  Lifestyle & Fun, Nieuws

Een Kia winnen met een lekkere zoenpartij? In de Amerikaanse staat Texas is de strijd losgebarsten. Wie de Kia het langste kust, wint de wedstrijd en neemt de auto mee naar huis. De deelnemers moeten wel beschikken over een lange adem: inmiddels zitten de die hards al twee dagen ‘vastgeplakt’ aan de auto!

Lokaal radiostation

Het blijkt nog een pittige klus om de Kia te winnen. Er begonnen twintig deelnemers aan de wedstrijd, twee dagen geleden. Vandaag zijn er nog een stuk of zeven volhouders over. Een lokaal radiostation bedacht deze actie, die wereldwijd wordt opgepakt via social media. De livestream van een Amerikaanse televisiezender op Facebook trekt duizenden kijkers.

Fascinerende beelden

Elk uur mogen de deelnemers 10 minuten pauzeren, voor de rest van de tijd moeten ze vastgeplakt zitten aan de auto. Dat levert fascinerende taferelen op, bijvoorbeeld hoe een deelneemster probeert te zoenen én appen tegelijkertijd. De verveling is duidelijk toegeslagen. De wedstrijd duurt maximaal vijftig uur, dus stopt ergens vandaag. Zijn er dan nog deelnemers over, dan wordt de auto verloot onder de overgebleven kussers.

Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer