achtergrondafbeelding

Autozoeker

Kia Xceed

In 2019 voegde Kia nogmaals een crossover toe aan haar modellenaanbod: de Xceed. Zoals de typenaam al aangeeft maakt de auto onderdeel uit van de Ceed-modellenlijn. Naast de gewone hatchback, de gewone stationwagen en de coupéachtige stationwagen is er nu ook deze hoge hatchback die eveneens een wat coupéachtige daklijn heeft. Qua afmetingen en in technisch opzicht zit de Xceed het dichtst bij de gewone Ceed hatchback. Lees verder

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Kia Occasions hebben we voor je gevonden

In 2019 voegde Kia nogmaals een crossover toe aan haar modellenaanbod: de Xceed. Zoals de typenaam al aangeeft maakt de auto onderdeel uit van de Ceed-modellenlijn. Naast de gewone hatchback, de gewone stationwagen en de coupéachtige stationwagen is er nu ook deze hoge hatchback die eveneens een wat coupéachtige daklijn heeft. Qua afmetingen en in technisch opzicht zit de Xceed het dichtst bij de gewone Ceed hatchback.

Plug-in hybride
Qua positionering vormt de Xceed echter vooral het sportievere en meer op emotie gerichte alternatief voor de Niro. Zo komt ook de Xceed optioneel met een plug-in hybride aandrijflijn. Daarnaast komt een diesel met mild hybridtechnologie en de rest van het motorenaanbod bestaat uit gewone benzinemotoren.

Uitrusting
Kia noemt de Xceed een van de meest rijk uitgeruste auto’s in zijn klasse. Dat kan best kloppen, want er staat genoeg op de uitrustings- en optielijst. Vooral noemenswaardig is het nieuwe UVO Connect. Dat is een nieuw infotainmentsysteem met ingebouwde SIM-kaart. Het systeem heeft allerlei handige real time-informatie voor bijvoorbeeld navigatie en parkeren.