AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
O

AutoRAI Daily #73

Het (auto)nieuws van vrijdag 21 april 2017

 •  Nieuws

De redactie van AutoRAI.nl verzamelt het nieuws van de dag in AutoRAI Daily. Dit is het nieuws van vrijdag 21 april 2017.

Dit is de prijs van de Opel Ampera-e – Alle details

Maanden heeft Nederland moeten wachten op de prijs van de veelbelovende Opel Ampera-e. Toch is het moment nu daar. De elektrische crossover heeft een vanafprijs van minimaal 40.995 euro. Bekijk meer prijzen!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Wil je nog meer genieten van AutoRAI.nl en nog meer te weten komen over de nieuwste automodellen? Abonneer je dan ook op ons YouTube-kanaal! Abonneer je hier!

EV-Nieuws: Chinese spanningen

China wil af van alle smog in metropolen en zet daarom vol in op het stimuleren van elektrische mobiliteit. Dat biedt kansen voor autofabrikanten. Niet verwonderlijk dat de autoshow van Shanghai onder ‘hoogspanning’ stond. Lees hier meer.

Nio ES8

4 x hoe je gestolen auto wordt opgespoord

Autoboeven krijgen het lastiger en lastiger. Slimme camera’s en een intensievere samenwerking tussen overheid en verzekeringsmaatschappijen zorgen ervoor dat er steeds meer auto’s worden teruggevonden. Hier 4 dingen die zorgen dat jij je gestolen auto weer terugkrijgt. Lees hier meer.

Lotus Exige Cup 380, om stil van te worden

Is een Porsche 911 GT3 RS je net te duur? Je kan voor de helft van het geld net zoveel lol beleven. Bel even naar Lotus en vraag naar de Exige Cup 380. Wacht niet te lang, want Lotus produceert maar zestig exemplaren. Lees hier meer.

Lotus Exige Cup 380

Automerk Trumpchi overweegt naamswijziging vanwege Donald Trump

Donald Trump neemt geen blad voor de mond. Zijn beroemde uitspraken als ‘Grab them by the p*ssy’ en ‘Mexico will pay for the wall!’ worden om die reden massaal gegoogled. Voor het Chinese automerk Trumpchi pakt de opmars van Trump nadelig uit. Het merk overweegt daarom om de merknaam te veranderen. Lees hier meer.

VIDEO: De evolutie van politieauto’s van Ford

Wist je dat Ford al voertuigleverancier van de politie in de Verenigde Staten was in de tijd van de Model T? Vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw begon Ford zelf met het bouwen van politievoertuigen, uiteraard in opdracht van politiedistricten. Weten welke politieauto’s Ford allemaal heeft gebouwd? Bekijk dan even deze evolutievideo.

Ford Politie

Suzuki Swift – Autotest

Verandering is de enige constante, aldus de Griekse filosoof Heraclitus. Maar gelukkig geldt dat niet voor de Suzuki Swift. Dat blijkt uit onze autotest met de nieuwe Suzuki Swift. Een ware rots in de branding. Lees hier de rijtest!

Suzuki Swift Autotest 2017 - AutoRAI - Fotografie Wouter Vastenhout

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer