achtergrondafbeelding

Autozoeker

Hyundai I20 coupe

De Hyundai i20 verving in 2011 de compacte Getz. Hoewel de i20 in afmetingen iets groter was, had hij juist de uitstraling van een kleinere auto. De i20 was een volledig nieuw model, ontwikkeld door de Europese afdeling van het merk. De auto werd zowel in drie- als vijfdeurs geleverd. Na een facelift in 2012 was het in 2014 tijd voor een nieuwe generatie. Lees verder

Hyundai I20 coupe uitvoeringen

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Hyundai Occasions hebben we voor je gevonden

De Hyundai i20 verving in 2011 de compacte Getz. Hoewel de i20 in afmetingen iets groter was, had hij juist de uitstraling van een kleinere auto. De i20 was een volledig nieuw model, ontwikkeld door de Europese afdeling van het merk. De auto werd zowel in drie- als vijfdeurs geleverd. Na een facelift in 2012 was het in 2014 tijd voor een nieuwe generatie.

Nieuwe uitvoeringen
Dat werd het huidige model. De auto groeide weer iets, waarmee de auto is uitgegroeid tot een volwaardige B-segment hatchback. De auto was er opnieuw ook in driedeursuitvoering, de Coupé, iets dat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Een nieuwe uitvoering in het aanbod is de in 2015 geïntroduceerde Active, een model met stoere offroadaankleding. Een sportieve N-uitvoering schijnt in de pijplijn te zitten.

Facelift
In 2018 heeft de i20 een facelift ondergaan. Aan de voorkant zijn de wijzigingen beperkt, maar aan de achterkant kreeg de auto totaal andere achterlichten en een veel hoger geplaatst kenteken.