achtergrondafbeelding

Autozoeker

Ford Focus

De Ford Focus doet het sinds de introductie van het allereerste model in 1998 al goed in de verkooplijstjes. De auto weet een aansprekend rijgedrag te combineren met een goede uitrusting voor een redelijke prijs. Het in 2018 geïntroduceerde nieuwe model is net als zijn voorganger leverbaar als vijfdeurs hatcback, stationwagen en sedan. Lees verder

Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen

De Ford Focus doet het sinds de introductie van het allereerste model in 1998 al goed in de verkooplijstjes. De auto weet een aansprekend rijgedrag te combineren met een goede uitrusting voor een redelijke prijs. Het in 2018 geïntroduceerde nieuwe model is net als zijn voorganger leverbaar als vijfdeurs hatcback, stationwagen en sedan.

Een Focus voor iedereen
De huidige Focus is leverbaar in meer uitvoeringen dan ooit. Naast het reguliere aanbod aan uitrustingsniveau’s is de auto er voortaan ook als iets opgehoogde Active met offroadaankleding en als extra luxe Vignale. Een RS-uitvoering is op moment van schrijven nog niet geïntroduceerd, maar zal ongetwijfeld ook nog volgen.

Concurrenten Ford Focus
De Focus opereert in het C-segment, waar het niet bepaald rustig is. De auto krijgt te maken met serieuze concurrentie uit eigen land van de Volkswagen Golf en Opel Astra, maar ook van auto’s als de Renault Mégane en Volvo V40.

Infotainment Review Ford Focus