AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
T

AutoRAI Daily #72

Het (auto)nieuws van donderdag 20 april 2017

 •  Nieuws

De redactie van AutoRAI.nl verzamelt het nieuws van de dag in AutoRAI Daily. Dit is het nieuws van donderdag 20 april 2017.

De eerste elektrische auto van Borgward heet BXi7

Borgward introduceert met de BXi7 een volledig elektrische variant van de crossover BX7. De elektrische versie brengt het aantal motorvarianten van de BX7 op drie, want er was al een 2,0-liter viercilinder met 224 pk en een plug-in hybride aandrijflijn met 401 pk. Wanneer de auto komt, is nog niet bekend. Lees hier meer.

Toyota introduceert Auris Black Edition

Toyota introduceert Black Edition-uitvoeringen van de Auris Hatchback en Auris Touring Sports. De versies hebben diverse zwarte details. Lees hier meer.

Toyota Auris Black Edition

Werkt Volvo aan een 20-serie?

Het modellengamma van Volvo bestaat momenteel uit de 90-serie, 60-serie en 40-serie. Vermoedelijk komt daar in de toekomst nog een 20-serie bij. Dat vertelt Lex Kerssemakers, topman van Volvo in de Verenigde Staten, in een interview met Car&Driver. Lees hier meer.

Officieel: Lynk & Co komt in 2019 naar Europa

Lynk & Co, het nieuwe automerk dat gisteren in Shanghai zijn eerste productiemodel presenteerde, komt definitief naar Europa. Dat bevestigt Alain Visser, de Belgische topman bij het veelbelovende automerk. Lees hier meer.

Lynk & Co 01

Vernieuwde Renault Captur ook als Initiale Paris

Renault introduceert de vernieuwde Captur in Nederland. Het populaire model biedt nieuwe technologie en oogt volwassener door het aangepaste frontdesign. Ook zijn er nieuwe uitvoeringen toegevoegd, waaronder de extra luxe Initiale Paris. Lees hier meer.

Renault Captur 2017

MG keert terug naar Europa

Het van oorsprong Britse automerk MG bereidt zich voor op de terugkeer naar het Europese vaste land. De Chinese eigenaar SAIC bevestigt dat er een groot dealernetwerk op poten wordt gezet en de verkoop eind 2019 van start gaat. En hopelijk komt deze MG E-Motion ook naar Europa! Lees verder.

MG E-Motion Concept

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer