AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
A

AutoRAI TV: Infiniti Q60 2.0 Turbo (Autotest)

Een sportcoupé of meer een comfortcruiser?

 •  Autotests

In de markt voor een premium coupé maar wil je geen auto van Duitse komaf? Er zijn genoeg alternatieven, waaronder deze Infiniti Q60. Schuilt er onder het prachtige koetswerk ook een goede auto? En is het een sportcoupé zoals Infiniti hem zelf noemt of toch meer een comfortcruiser? AutoRAI.nl-journalist Bart Oostvogels zoekt het uit.

Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal! Klik op onderstaande abonneerbutton en je gaat automatisch naar ons YouTube-kanaal.

AutoRAI YouTube: AutoRAI.nl

Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten