AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Gerechtigheid: Audi-brutelaar gepakt

Update over krankzinnige verkeersruzie op N2 bij Eindhoven

 •  Nieuws

De gisteren door de politie vrijgegeven heftige video van een Audi-rijder die een Renault met daarin twee mensen de sloot in reed op onze eigen N2 bij Eindhoven (even ademhalen) heeft zijn werk gedaan. Die automobilist is gepakt!

LEES OOK: Infographic: het meest gezochte automerk per land

De politie in Brabant ontving diverse tips over de krankzinnige actie, waardoor de A8-rijder kon worden gearresteerd. Zijn snelle vierwieler werd in beslag genomen. Het schijnt te gaan om een 41-jarige man uit Valkenswaard en hij krijgt een poging tot doodslag aan z’n broek.

De beelden gemist? Kijk ze hier terug!

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten