AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
A

AutoRAI Daily #53

Het (auto)nieuws van vrijdag 17 maart 2017

 •  Nieuws

De redactie van AutoRAI.nl verzamelt het nieuws van de dag in AutoRAI Daily. Dit is het nieuws van vrijdag 17 maart 2017.

Lamborghini Urus blijft trouw aan concept

Het is alweer vijf jaar geleden dat Lamborghini de conceptauto Urus presenteerde. Nu is het aftellen echt begonnen. Het Italiaanse merk is druk bezig om de SUV klaar te stomen voor productie en dit testmodel geeft een goede indruk van wat we kunnen verwachten. Lees hier meer.

EV-Nieuws: ‘Ik rol’ elektrisch

Ook Volvo komt met een elektrische auto. Vanaf 2019 is er sprake van ‘ik rol elektrisch’. Dit en nog veel meer in het EV-Nieuws van vrijdag 17 maart 2017. Lees hier meer.

Lucid Air stuk goedkoper dan verwacht

Tesla mag zich zorgen gaan maken. Lucid Motors maakt bekend dat het instapmodel van de elektrische sedan Air in de Verenigde Staten 52.500 dollar gaat kosten. Ter vergelijking: een Tesla Model S 60 kost minimaal 59.500 dollar. Lees hier meer.

Lucid Motors Air

LT-uitmonstering van McLaren 720S in de maak!

McLaren komt op termijn met een LT-uitvoering van de nieuwe 720S. Dat verklapt Mike Flewitt, Chief Executive Officer, in een interview met het Amerikaanse Car & Driver. Lees hier meer.

McLaren 720S

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio – Rijtest + Video

Een Alfist spreekt zijn Alfa Romeo doorgaans aan in de vrouwelijke vorm. “Wat is ze mooi”, “Wat rijdt ze goed.” Welnu, er is eigenlijk niets vrouwelijks aan deze Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Dit is het Alfamannetje. Stoer, boos, gespierd. Een pure party animal. Lees hier meer.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - Rijtest AutoRAI.nl - Fotografie: Bart Oostvogels

De nieuwe Audi A6, A7 en A8: het neusje van de zalm

Op de website van het Franse magazine L’Argus is een foto opgedoken van het frontdesign van de volgende generaties Audi A6, A7 en A8. Lees hier meer.

Ferrari 250 GTO scheurt over Circuit Park Zandvoort

Veel woorden hoeven we aan deze video niet te besteden. Allereerst gaat die over een Ferrari 250 GTO met achter het stuur Robbert Alblas. Ten tweede: van het geluid krijg je spontaan kippenvel op je trommelvliezen. Ten derde: de video speelt zich af op Circuit Park Zandvoort. Kortom: geluidsboxen vol op en geniet!

Ferrari 250 GTO op Circuit Park Zandvoort

 

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer