AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
A

De nieuwe Audi A6, A7 en A8: het neusje van de zalm

Frontdesign van nieuwe generaties Audi-modellen op straat

 •  Nieuws

Op de website van het Franse magazine L’Argus is een foto opgedoken van het frontdesign van de volgende generaties Audi A6, A7 en A8.

Single frame grille blijft

Marc Lichte, designdirecteur bij Audi, ziet graag meer verschillen tussen de Audi-modellen, want ze lijken volgens hem nu teveel op elkaar. Aan de hand van deze foto wordt echter toch duidelijk dat Audi nog steeds voor een duidelijk herkenbaar familiegezicht kiest. De verschillen tussen de A6, A7 en A8 blijven klein, met als belangrijkste kenmerk de single frame grille die afhankelijk van het model breder of slanker is.

Audi A8 komt als eerste

Welke van deze nieuwe Audi-modellen we als eerste gaan zien? Dat wordt de nieuwe generatie A8. Die stelt Audi dit jaar nog voor. In deze limousine introduceert Audi nieuwe rijhulpsystemen waarmee de auto deels autonoom moet kunnen rijden. Ook moet de auto aanzienlijk lichter worden door toepassing van lichtere materialen.

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer