AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
P

MediaMarkt verkoopt vliegende auto

Ze zijn toch niet gek geworden bij MediaMarkt?

 •  Lifestyle & Fun

Rara. Het kost 299.000 euro en is op 26 april te koop bij Mediamarkt Eindhoven. Wat is het?

PAL-V Liberty

De PAL-V Liberty! Het is de eerste vliegende auto van Nederlandse makelij. Op 26 april kun je dit voertuig gewoon kopen bij de vestiging in Eindhoven. “Ik ben toch niet gek”, claimt MediaMarkt vaak. Dat is misschien niet helemaal waar. In het verleden parkeerde MediaMarkt al een Ferrari California T in de winkel die je via private lease kon rijden voor 8.888 euro per maand, met een looptijd van 12 maanden. Nu haalt MediaMarkt opnieuw de headlines met het aanbieden van de PAL-V Liberty.

Fly/Drive Experience

“Een vliegende auto van 299.000 euro koop je niet zomaar. We bieden daarom ook een gecombineerde proefrit-proefvlucht aan”, zegt Jeroen Mertens, vestigingsdirecteur van de winkel in Eindhoven. “Deze speciale Fly/Drive Experience is niet alleen voor potentiële kopers, maar ook voor liefhebbers beschikbaar.”

PAL-V Liberty 2017

Vliegles in een gyrocopter

Klanten kunnen met de PAL-V op de foto en in een simulator beleven hoe het is om de vliegende auto te besturen. Ook verloot het warenhuis drie Fly/Drive Experiences. Je kunt voor 295 euro ook een van de 50 Fly/Drive Experiences kopen, waarmee je een rondje mag in de simulator, een rondleiding door het PAL-V hoofdkantoor krijgt en vliegles in een gyrocopter.

Benieuwd wat jouw auto nog waard is? Bereken gratis en verkoop binnen 24 uur!

GO!
  • Auto binnen 24 uur verkocht
  • 100% kosteloos
  • Altijd RDW erkende taxatie
Gegevens worden gedeeld met wijkopenautos.nl
Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer