achtergrondafbeelding

WIN: Toffe prijzenpakketten Baby Driver

Doe mee en maak kans op prijzen t.w.v. 100 euro

6 jul 2017, 9:00  •  Autonieuws, Lifestyle & Fun  •  Door
AutoRAI.nl AutoRAI.nl logo

Vanaf 29 juni draait de nieuwe actiefilm Baby Driver in de Nederlandse bioscopen. In de film staan de stuurmanskunsten van Ansel Elgort centraal. Als autoliefhebber wil je deze film daarom niet missen. AutoRAI.nl mag vier toffe Baby Driver-prijzenpakketten verloten onder alle lezers. Doe mee en maak kans! Meedoen is heel eenvoudig.

Win 1 van de 4 prijzenpakketten!

In elk prijzenpakket zit een stoer baseball jack, een stijlvolle zonnebril en oordopjes. De totale waarde per pakket bedraagt meer dan 100 euro! Wil je kans maken op één van deze fantastische prijzenpakketten? Doe dan mee met de winactie!

Wat moet je doen?

Eigenlijk maar één ding: abonneer jezelf op het YouTube-kanaal van AutoRAI.nl. Onder de nieuwe abonnees trekken we vier winnaars. Deelnemen kan tot vrijdag 7 juli 20:00 uur. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Abonneer jezelf hieronder voor het YouTube-kanaal van AutoRAI.nl en maak automatisch kans!

Het verhaal van Baby Driver

Waar gaat het verhaal over? Dat vertellen we graag even. De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Acteurs

In de nieuwe actiefilm zijn ook acteurs als Jon Bernthal (The Walking Dead), Jamie Foxx (Django Unchained), Eiza González (From Dusk Till Dawn) en Jon Hamm (Mad Men) te zien. Baby Driver is geregisseerd en geschreven door Edgar Wright (Shaun of the Dead) en geproduceerd door Nira Park, Tim Bevan en Eric Fellner (Working Title). Meer weten? Check www.babydriver.nl.

Trailer: Baby Driver

Share Tweet Share Share E-Mail