achtergrondafbeelding

Vernieuwde Google Earth brengt racecircuits beter in beeld

De complete wereld in 3D!

19 apr 2017, 13:25  •  Autonieuws, Lifestyle & Fun  •  Door
AutoRAI.nl AutoRAI.nl logo

Google heeft de compleet nieuwe versie van Google Earth gelanceerd. Een leuke nieuwe functie is dat je de wereld vanaf nu in 3D kan bekijken. Google biedt een compleet ander perspectief op de wereld en dus ook op jouw favoriete circuit. Of je adres natuurlijk. Waarschijnlijk ga je die direct opzoeken.

Nürburgring, Sarthe, Spa-Francorchamps

Het gigantische hoogteverschil van Spa-Francorchamps achter je computer bekijken? Of de legendarische Nürburgring Nordschleife? En wat dacht je van Circuit de la Sarthe, het circuit waar ieder jaar de 24 Uren van Le Mans worden verreden? Jij bepaalt, want alles is mogelijk!

Handig om te weten

Type gewoon een circuit, een plaats of een land in en je krijgt alles prachtig in 3D te zien. Waar mogelijk heeft Google steden ook compleet nagebouwd. Neem bijvoorbeeld een kijkje in New York of Amsterdam. Gebruiken shift + slepen om rond te kijken, wel zo handig om te weten.

“Het gigantische hoogteverschil van Spa-Francorchamps achter je computer bekijken? Dat kan!”

Nieuwe functie: Voyager

Een andere nieuwe functies is Voyager, waarmee Google Earth je een rondleiding geeft over de wereld. Google Earth heeft voor deze functie samengewerkt met BBC Earth. ‘Ik doe een gok’ is een andere nieuwe toevoeging. Klik erop en Google Earth selecteert uit 20.000 opties een willekeurige plaats op de wereld. Ook handig: kenniskaarten. Deze geven je op basis van Wikipedia meer informatie over een bepaald land of gebouw. Begin je ontdekkingsreis!

Circuit de la Sarthe

Google Earth - Mazda Raceway Circuit de la Sarthe

Nürburgring Nordschleife

Google Earth - Nürburgring Nordschleife

Spa-Francorchamps

Google Earth - Spa-Francorchamps

Mazda Raceway Laguna Seca

Google Earth - Mazda Raceway Laguna Seca

New York

Google Earth - New York

Amsterdam

Google Earth - Amsterdam

Share Tweet Share Share E-Mail