AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
K

Derde variant Kia Picanto op komst

Na reguliere versie en GT-line volgt 'Urban'-uitvoering

 •  Interviews, Nieuws

Kia breidt het gamma van de nieuwe Picanto later dit jaar uit met een nieuwe uitvoering. Dat verklapt Arthur Martins, Vice President Marketing van Kia Motor Europa, in gesprek met AutoRAI.nl.

Urban, avontuurlijker

“Naast de standaardversie en de nieuwe GT-Line komt er later dit jaar een derde uitvoering in het Picanto-gamma”, stelt Martins. “Iets meer urban en wat avontuurlijker. Meer details kan ik echt nog niet geven. Duidelijk is wel dat we een andere klantengroep zullen aanspreken.”

LEES OOK: Welke auto past bij welke lijsttrekker?

Iets als de Karl Rocks en Cross Up?

Bevestigen dat Kia werkt aan een model als de Opel Karl Rocks en Volkswagen Cross Up, doet Arthur Martins ook niet. Al maken de woorden ‘urban’ en ‘avontuurlijker’ wel duidelijk dat we iets in die richting moeten verwachten, zo lijkt het. Een auto als de Opel Karl Rocks staat iets hoger op de  wielen en is voorzien van zwarte opzetstukken op de bumpers, om de auto een wat avontuurlijker karakter te geven. “Ik kan alleen bevestigen dat de focus van deze nieuwe uitvoering op het uiterlijk zal liggen”, besluit Martins.

Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer