achtergrondafbeelding
Fiat Multipla Fiat Multipla

10 Valentijnsgedichten voor auto’s die het verdienen

“Omdat jij mijn vierwielertje bent.”

14 feb 2018, 8:00  •  Autonieuws, Lifestyle & Fun  •  Door
AutoRAI.nl
AutoRAI.nl
  1. Autonieuws
  2. 10 Valentijnsgedichten voor auto’s die het verdienen
  1. Autonieuws
  2. 10 Valentijnsgedichten voor auto’s die het verdienen

Het is vandaag Valentijnsdag. Hier 10 liefdevolle Valentijnsgedichten voor auto’s die het verdienen. Maak je gereed voor de nodige autoromantiek.

Fiat Multipla

Kritiek, gezeur, er wordt veel  over je geschreven. Mij interesseert het niets, want met jou zijn is een zegen. Aan die bult op je neus stoor ik me geen moment. Ik vind het heerlijk zoals je me onderweg verwent. Trek je van niemand iets aan. Als jij ooit weggaat, laat ik een traan. Je denkt altijd superpraktisch. Je bent gewoon fantastisch. Lieve Multipla, als jij ooit dé vraagt stelt, zeg ik volmondig ja.

Fiat Multipla

Toyota Prius

Leg dat onbegrip van de buitenwereld alsjeblieft naast je neer, want je bent gewoon een zorgzame toffe peer. Je hebt een hart van goud, gaat verstandig om met je energie. Wat word ik iedere keer toch blij als ik je zie.

 

Toyota Prius

Mazda MX-5

Van jou krijg ik echt nooit genoeg. Ik denk nog elke dag aan hoe je je op die zwoele zomeravond gedroeg. Je bent een beest (grrr) en met jou is het elke dag een feest. Is het niet je  karakter, dan wel je prachtige gewichtsverdeling. Toch blijf je altijd jezelf, je bent echt helemaal mijn lekkere ding.

 

Mazda MX-5

Tesla Model S

Jij bent mijn stille krachtpatser, op wie ik kan vertrouwen. Geweldig dat we samen aan de toekomst kunnen bouwen. Je denkt goed na, bent zelfstandig. Toch zijn we een goed team, ook wel handig. Werk je nog wel aan je conditie? Dan heb je voor mij nog méér energie.

 

Tesla Model S

Citroën 2CV

We raken al wat op leeftijd, maar van onze ontmoeting heb ik geen spijt. We trekken ons niets aan van je slappe heupen en bonzende hart. We genieten van elkaar en het leven, elke dag is een nieuwe start. Je gevoel voor humor weet me telkens weer te verrassen, en bent van ons tweeën het meest volwassen. Lieve 2CV, je bent me er eentje.

 

Citroën 2CV

Nissan Leaf

We waren er wat vroeg bij. Niemand leek ons te begrijpen, toch is de spanning altijd voelbaar voor mij. Je viel me direct op met je bijzondere styling, tijdens onze ontmoeting op de Aalsmeerse bloemenveiling. Je bent mijn stille kracht, op wie ik altijd kan vertrouwen. Sinds onze eerste ontmoeting ben ik je als de liefde van mijn leven gaan beschouwen. Ik vind je… lief.

 

Nissan Leaf

Honda Jazz

Je naam klinkt nog altijd als muziek in m’n oren. En ook tijdens de late uurtjes presteer je naar behoren. Je bent mijn praktische alleskunner bij wie ik het liefst m’n hele leven wil zijn. Lieve Jazz, jij bent mijn Valentijn.

 

Honda Jazz

Citroën C1

Van de drieling sprong jij er direct voor me uit. Met je korte derrière en je knappe snuit. Ze zeggen wel eens: klein is fijn. Voor mij is dat zeker: ik wil alleen met jou zijn. Lieve C1, jij bent en blijft altijd mijn nummer één.

 

Citroën C1

Lada Niva

Aan een relatie moet je werken, dat houdt de liefde in stand. Je werkt jezelf helaas vaak in de problemen, gebruik toch eens je Russische verstand. Ik wil oud met je worden, wees dus zuinig op jezelf. Maar als je alles kapot maakt, gaat dat niet vanzelf. Ik weet dat oude liefde niet roest, maar af en toe ben je gewoon een botte knoest.

 

Lada Niva

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Toen ik je zag staan was ik direct verkocht. Sindsdien heb ik steeds méér last van hartstocht. Je hart van goud, je gespierde uiterlijk, met jou voel ik me de koning te rijk. Jij bent voor mij de ware. En als alle remmen los gaan ben je net zo’n halvegare. Niet iedereen kan je temmen, alleen ik weet hoe ik je af moet remmen. Lieve Giulia, ik blijf voor altijd jouw Romeo.

 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Wil je ook zelf iets liefdevol kwijt over een auto? Mail het naar autorai@n11.nl en we zetten hem onder dit artikel.

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.