achtergrondafbeelding
McLaren MSO-R Coupé en MSO-R Spider

Mclaren MSO R Coupé en Spider gebouwd voor één klant

Gebaseerd op 675 LT en 675 LT Spider

12 okt 2017, 14:34  •  Autonieuws  •  Door
AutoRAI.nl AutoRAI.nl logo

McLaren Special Operations (MSO), de personaliseringsafdeling van de Britse sportautoproducent, heeft voor één klant twee unieke auto’s gebouwd: de MSO R Coupé en MSO R Spider. Als basis diende de 675 LT en 675 LT Spider.

One-offs

Bij MSO kun je een auto tot in detail laten samenstellen. Sterker nog: als je portemonnee rijkelijk gevuld is kun je er zelfs een unieke one-off laten maken met unieke bodypanelen. Denk bijvoorbeeld aan de McLaren X-1 uit 2012, gepresenteerd op Pebble Beach Concours d’Elegance. Ook de MSO R Coupé en MSO R Spider zijn one-offs.

Liquid Silver

De twee MSO R-modellen zijn nog duidelijk herkenbaar als 675 LT, al zijn bepaalde carrosseriedelen wel uniek voor de twee modellen. Beide auto’s zijn afgewerkt in de kleur Liquid Silver, aangevuld met diverse zichtbare koolstofvezel componenten. In het interieur plaatst McLaren een heleboel alcantara en MSO R-logo’s. Zelfs op de sleutel is het MSO R-logo aangebracht.

McLaren MSO-R Coupé en MSO-R Spider

Twinturbo V8

Achterin beide modellen lepelt McLaren en 3,8-liter twinturbo V8-motor met 688 pk en 700 Nm. Dat is 13 pk meer dan de 675 LT.

Share Tweet Share Share E-Mail