AutoRAI.nl, elke dag autonieuws
O

In welke kleur kies jij de nieuwe Opel Insignia?

Opel Exclusive lanceert online configurator

 •  Lifestyle & Fun, Nieuws

Hoe meer mensen, hoe meer smaken. Dat vraagt om uitgebreide programma’s om auto’s te personaliseren. Opel lanceert daarom het programma Opel Exclusive, waarmee – om te beginnen – Insignia-kopers hun auto een geheel eigen kleur kunnen geven. Via een uitgebreide online configurator kun je eindeloos variëren tot je jouw kleur gevonden hebt.

LEES OOK: Opel introduceert Opel Exclusive

Eigen kleur kiezen

Opel Exclusive heeft kant-en-klare kleuren, maar biedt klanten ook de mogelijkheid om een geheel eigen kleur te kiezen. Daarnaast is er keuze uit drie soorten lakafwerking. De eerste is een tri-coat-lak met een speciale mix waarmee de lak een intense, diepe glans van driecomponentenlak krijgt. Als tweede optie is er metallic lak met een sprankelend eindresultaat. De pearl-lak – de derde optie – heeft fijne kristallen voor een parelmoerachtige glans. Hieronder zie je de effecten goed.

Opel Exclusive Opel Insignia - Van links naar rechts: tri-coat, metallic, pearl

Online configurator

Opel breidt de mogelijkheden van Opel Exclusive in een later stadium verder uit. Start hier de online configuratie.

Opel Exclusive Opel Insignia

Opel Exclusive Insignia Sports Tourer

Ontvang elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox! iedere 20e inschrijver krijgt het boek Alle Auto’s 2017 (t.w.v. 9,95 euro) gratis opgestuurd Aanmelden
Reageer