achtergrondafbeelding
Mijn eerste auto: Ruben Nieuwkoop Mijn eerste auto: Ruben Nieuwkoop

Mijn eerste auto: De Ford Fiesta van Ruben Nieuwkoop

"Goede rijeigenschappen, voor de prijs."

3 mrt 2018, 10:00  •  Autonieuws, Interview  •  Door
AutoRAI.nl
AutoRAI.nl
  1. Autonieuws
  2. Mijn eerste auto: De Ford Fiesta van Ruben Nieuwkoop

Iedereen heeft aan zijn of haar eerste auto vast en zeker de nodige herinneringen. In de rubriek ‘Mijn eerste auto’ stellen lezers van AutoRAI.nl hun eerste auto aan je voor. In deze aflevering is dat Ruben Nieuwkoop.

De rubriek ‘Mijn eerste auto’ verschijnt elke zaterdagochtend om 10:00 uur op www.autorai.nl.

Naam: Ruben Nieuwkoop
Leeftijd: 25 jaar
Beroep: Helikoptermonteur
Wat was je eerste auto (inclusief motorvariant, bouwjaar)? Een Ford Fiesta 1.3 uit 1999.
Hoe duur was je eerste auto? Ik heb er 1.300 euro voor betaald.
Wanneer kocht je hem? In 2011.
Waarom heb je hem destijds gekocht? Omdat het een Ford is.

Mijn eerste auto: Ruben Nieuwkoop

Wat was de leukste eigenschap van je auto? Goede rijeigenschappen, voor de prijs.
Wat was de slechtste eigenschap van je auto? De versnellingsbak gaat soms zwaar.
Wat is het meest bijzondere dat je in je eerste auto hebt meegemaakt? Ik heb er vooral een hoop rijervaring in opgedaan.
In welke auto rijd je nu? Ik rijd nu in een Hyundai Kona 1.0 T-GDi. Tussendoor heb ik nog een Ford Focus 1.6 16V uit 2003 gehad.

Mijn eerste auto: Ruben Nieuwkoop

Wil jij ook in deze rubriek?

Wil jij in deze rubriek? Meedoen is heel eenvoudig. Kijk hier voor alle informatie.

Share Tweet Share Share E-Mail

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

Je kunt hier aangeven welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Die staan dus altijd aan. Voor een perfect werkende website – dus inclusief embedded content als video’s – kun je het beste alle vakjes aanvinken. Hoe dan ook: veel plezier! Lees onze volledige privacyverklaring hier.