achtergrondafbeelding

Autozoeker

Hyundai Ioniq

In 2016 verscheen de Ioniq als volledig nieuw model in het modellenaanbod van Hyundai. De vierdeurs coupé (want dat is het in feite) brengt alternatieve aandrijfvormen in het aanbod van Hyundai. De auto is leverbaar in drie varianten: de ‘gewone’ hybride, de plug-inhybride en de volledig elektrisch aangedreven uitvoering. Lees verder

Hyundai Ioniq uitvoeringen

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Hyundai Ioniq Occasions hebben we voor je gevonden

In 2016 verscheen de Ioniq als volledig nieuw model in het modellenaanbod van Hyundai. De vierdeurs coupé (want dat is het in feite) brengt alternatieve aandrijfvormen in het aanbod van Hyundai. De auto is leverbaar in drie varianten: de ‘gewone’ hybride, de plug-inhybride en de volledig elektrisch aangedreven uitvoering.

De hybrides
De Hybrid deelt zijn techniek met de Kia Niro Hybrid en wordt aangedreven door een 1.6-liter viercilinder benzinemotor. Ook bij de Plug-In Hybrid vormt dit blok de basis van de aandrijflijn, maar die heeft daarnaast een sterkere elektromotor dan de ‘gewone’ Hybrid en kan bovendien zo’n 50 kilometer volledig elektrisch rijden.

Electric
De elektrische variant heeft uiteraard alleen elektromotoren aan boord. Op dit moment wordt de Ioniq alleen geleverd in een uitvoering die in de praktijk zo’n 200 kilometer ver komt op één accu, maar een uitvoering met grotere actieradius zou in 2019 op de markt moeten komen.