achtergrondafbeelding

Autozoeker

Dacia Dokker

De Dacia Dokker kwam in 2012 op de markt en vormde niet lang na de introductie van de Lodgy een extra aanvulling op het modellenaanbod. De auto is leverbaar als compacte en betaalbare bestel- of gezinswagen. De auto zou ook gezien kunnen worden als compacter alternatief voor de Kangoo van moederbedrijf Renault. Lees verder

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Dacia Dokker Occasions hebben we voor je gevonden

De Dacia Dokker kwam in 2012 op de markt en vormde niet lang na de introductie van de Lodgy een extra aanvulling op het modellenaanbod. De auto is leverbaar als compacte en betaalbare bestel- of gezinswagen. De auto zou ook gezien kunnen worden als compacter alternatief voor de Kangoo van moederbedrijf Renault.

Stepway
Inmiddels is ieder model van Dacia (behalve de Logan sedan) leverbaar als stoere Stepway. Dan staat de auto iets hoger op de wielen en is de auto rondom voorzien van off-roadaankleding. Ook de standaarduitrusting wordt voor de Stepway-variant verder uitgebreid.

Havenwerker
De wat aparte naam van de auto zou moeten verwijzen naar ‘dock worker’. Daarmee wordt dan ook verwezen naar de hoge laadcapaciteit, het modulaire interieur en de robuustheid van de auto.