achtergrondafbeelding

Autozoeker

Bmw X4

De eerste generatie BMW X4 kwam in 2014 op de markt en kan gezien worden als een soort coupéversie van de X3. Beide auto’s delen dan ook hun platform en het design van het front komt voor een groot deel overeen. Lees verder

De eerste generatie BMW X4 kwam in 2014 op de markt en kan gezien worden als een soort coupéversie van de X3. Beide auto’s delen dan ook hun platform en het design van het front komt voor een groot deel overeen.

Helemaal nieuw
De eerste generatie X4 had een vrij korte carrière, want al in 2018 volgde een volledig nieuwe tweede generatie. Deze was opnieuw technisch gebaseerd op (onder andere) de X3. De nieuwe BMW X4 introduceerde ook achterlichten met een nieuwe designtaal, die later ook waren te vinden op onder andere de nieuwe 3 Serie.

Hey Alexa
De nieuwe X4 is voorzien van de nieuwste versie van BMW’s iDrive en daarnaast is op gebied van connectiviteit van alles mogelijk. Naast de inmiddels gebruikelijke aanwezigheid Apple CarPlay kunnen zelfs Amazon’s Alexa of Google Assistant met de auto worden geïntegreerd.