achtergrondafbeelding

Autozoeker

Ferrari Roma

Eind 2019 presenteerde Ferrari de Roma. Deze nieuwe ‘gran turismo’ kan worden gezien als het nieuwe instapmodel voor het merk. De Roma heeft de kenmerkende klassieke lange neus, korte kont en korte overhangen, maar onderscheidt zich toch duidelijk van de andere Ferrari-modellen. Dat komt vooral door de veel rustiger vormgeving. Ook ontbrekende de traditionele ronde achterlichten. In het interieur hebben bestuurder en bijrijder beide een eigen ‘afgescheiden’ cockpit. Lees verder

Ferrari Roma uitvoeringen

BOVAG Garantie BOVAG Omruilgarantie Heldere all-in prijzen
Vind je volgende auto op ViaBOVAG.nl. Op viaBOVAG.nl hebben alle auto's BOVAG Garantie. Altijd.

[count] Ferrari Occasions hebben we voor je gevonden

Eind 2019 presenteerde Ferrari de Roma. Deze nieuwe ‘gran turismo’ kan worden gezien als het nieuwe instapmodel voor het merk. De Roma heeft de kenmerkende klassieke lange neus, korte kont en korte overhangen, maar onderscheidt zich toch duidelijk van de andere Ferrari-modellen. Dat komt vooral door de veel rustiger vormgeving. Ook ontbrekende de traditionele ronde achterlichten. In het interieur hebben bestuurder en bijrijder beide een eigen ‘afgescheiden’ cockpit.

Ferrari-waardig
Onder de motorkap is de Roma misschien nog wel het meest traditioneel. Daar ligt gewoon nog een 3.9-liter V8 met een vermogen van 620 pk. Via een achttrapsautomaat wordt deze kracht naar de achterwielen gestuurd. Een 0-100-tijd van 3,4 seconden en een topsnelheid van ‘ten minste’ 320 km/h zijn ook zeker Ferrari-waardig.

Instapmodel
Qua positionering binnen het modellenaanbod komt de Roma zo’n beetje naast de Portofino te staan. De Roma is dus min of meer het alternatief met gesloten dak, al hebben beide auto’s wel een heel ander soort uitstraling.