AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Klassieker

klassieker

De term klassieker is een variabel begrip. In Nederland is een auto een klassieker als deze de leeftijd van 40 jaar heeft bereikt. Als het motorrijtuig minimaal 40 jaar geleden voor het eerst in gebruik is genomen, krijg je automatisch vrijstelling van wegenbelasting voor de klassieker of oldtimer. De datum eerste toelating op het kentekenbewijs is dan minimaal 40 jaar geleden.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten