AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Keyless entry

keyless-entry

Met keyless entry ontgrendelt een auto automatisch wanneer het systeem de sleutel detecteert. Je hoeft dus niet zelf op een knop te drukken of de auto via het sleutelgat te ontgrendelen. Systemen zijn tegenwoordig zo slim dat de auto de sleutel automatisch herkent. Een druk op de start/stopknop is dan voldoende om de auto te starten. Sterker nog: een contactslot ontbreekt dan vaak.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten