AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

XDS – Electronic Differential Lock

electronic-differential-lock

XDS is een term van autofabrikant Volkswagen en staat voor Electronic Differential Lock. Het systeem zorgt voor minder onderstuur en geeft extra precisie aan het stuurgedrag van de auto. Verder zorgt het systeem ervoor dat stuur- en aandrijfkrachten elkaar niet in de weg zitten. XDS functioneert als een soort elektronisch sperdifferentieel dat intensief samenwerkt met het Elektronische Stabiliteits Systeem (ESP).

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten