AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Windtunnel

windtunnel

Een windtunnel is een gigantische buis waar tegenwoordig een auto grotendeels wordt ontworpen. In een windtunnel kan de luchtweerstand (link Cw-waarde) van de auto gemeten worden. Een windtunnel heeft een gigantische ventilator die rijwind simuleert en deze over de in de windtunnel geplaatste auto laat stromen.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten