AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Waterverwijderingsysteem remmen

waterverwijderingssysteem

Een waterverwijderingsysteem van de remmen is een systeem dat samenwerkt met de regensensor (link regensensor). Het systeem zorgt ervoor dat de remmen tijdens de regen toch droog gehouden worden zodat de remkracht optimaal blijft. Het systeem houdt de remmen droog door licht tegen de schijven aan te drukken. Fabrikanten gebruiken verschillende namen voor het systeem.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten