AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

USB – Universal Serial Bus

universal-serial-bus

USB is een Engelse afkorting voor ‘Universal Serial Bus’, in het Nederlands ‘Universele Seriële Bus’. Een USB is een standaard aansluiting voor randapparatuur bij computers. Tegenwoordig zijn auto’s ook voorzien van usb-aansluitingen. Hierdoor wordt het mogelijk om via de usb-stick muziek met behulp van de radio te beluisteren.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten