AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

TSC – Trailer Stability Control

trailer-stability-control

TSC is een Engelse afkorting voor ‘Trailer Stability Control’. TSC is een op het ESP (link ESP) gebaseerd systeem. Het systeem herkent pendelbewegingen van een aanhanger achter de auto en reageert hier direct op. Het systeem onderdrukt deze slingerbewegingen en brengt de combinatie weer in een veilige stabiele toestand.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten