AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Parktronic

Parktronic is een Engelse benaming van Mercedes-Benz voor een systeem dat door middel van infraroodlicht de afstand tussen een voor of achter de auto bevindend voorwerp in de gaten houdt. Indien de afstand tussen de Mercedes-Benz met Parktronic te klein wordt, waarschuwt het systeem de bestuurder zodat inparkeren makkelijker wordt. Parktronic kan dus omschreven worden als een soort parkeersensor.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten