AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Park Assist

park-assist

Park Assist is een systeem dat door middel van sensoren een auto volledig automatisch kan laten inparkeren. Het werkt vrij simpel. Je rijdt met een rustige snelheid langs een open parkeerplaats. Het systeem geeft aan of er voldoende ruimte beschikbaar is. Is dit het geval, dan kan met een druk op de knop het systeem in werking worden gesteld. De bestuurder hoeft enkel gas te geven en te remmen. Het besturen van de auto neemt de parkeerhulp tot zijn rekening.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten