AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

McPherson-veerpoot

mcpherson-veerpoot

Een McPherson-veerpoot bestaat uit een schokdemper en een daaromheen gewonden schroefveer. De onderkant van de veerpoot zit vast aan de wielnaaf. De door Earl McPherson uitgevonden ingenieuze veerpoot vervangt de bovenste wieldraagarm. Een voordeel van de veerpoot van McPherson is de ruimtebesparing van de spoorbreedte.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten