AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Jeep

jeep

De term ‘Jeep’ wordt veelal geassocieerd met terreinwagens. Toch heeft de Jeep ook een link met de huidge MPV’s (link MPV). De in groten getale geproduceerde en omstreeks de Tweede Wereldoorlog uitgevonden Jeep is de stamvader van de MPV. De benaming ‘Jeep’ is een ander woord voor ‘GP’ wat ‘General Purpose’ betekent, ofwel ‘algemeen inzetbaar’.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten