AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Dry-Sumpsmering

drysumpsmering

‘Dry-Sump’ betekent oliecarter zonder olievoorraad. De olie is niet in het oliecarter (link oliecarter) opgeslagen maar in een ander reservoir en wordt van daaruit naar de motor gepompt om vervolgens weer teruggepompt te worden. Doordat er geen olie in het oliecarter zit, kan en er geen extra lucht aangezogen worden.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten