AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Directe brandstofinjectie

directe-brandstof-injectie

Met directe brandstofinjectie bedoelen we dat de brandstof rechtstreeks in de cilinder wordt ingespoten. Tegenwoordig beschikken bijna alle motoren over het systeem. Bij directie brandstofinjectie wordt tevens een gunstiger verbruik en meer vermogen verkregen. Het systeem wordt vooral toegepast bij dieselmotoren ook al beschikken diverse benzinemotoren ook over de techniek. Een voorbeeld zijn bijvoorbeeld de TFSI-motoren van Volkswagen.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten