AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Camber

camber

Met camber bedoelen we de wielvlucht. Camber heeft betrekking op de stand van de wielen en wordt aangeduid in graden. Camber is de hoek die het wiel maakt ten aanzien van het asfalt. Bij een positief camber staan de wielen met de bovenkant iets naar buiten. Bij een negatief camber staat de bovenkant van de wielen juist meer naar binnen toe.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten