AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

BlueMotion

bluemotion

BlueMotion is een term van autofabrikant Volkswagen voor zuinige motortechnologie. Een Volkswagen met BlueMotion Technology heeft doorgaans een stop-/startsysteem, een zuinige TSI-benzine- of TDI-dieselmotor. Andere automerken binnen het Volkswagen-concern gebruiken hun eigen benaming voor extra milieuvriendelijke auto’s. Ecomotive (Seat) en Greenline (Skoda). Merken als Mercedes gebruikt de term BlueEfficieny en BMW (EfficientDynamics).

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten