AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Bandenspanningcontrole

bandenspanningscontrole

Een bandenspanningscontrolesysteem berekent met slimme sensoren in de wielkasten continu de bandenspanning. Is deze bandenspanning te laag dan voorgeschreven staat in de computer, dan krijgt de bestuurder een melding. Een juiste bandenspanning is belangrijk. Het geeft op diverse factoren invloed: zoals het brandstofverbruik, de slijtage van de band, het rijgedrag van de auto en de hoeveelheid grip. Het advies is om de bandenspanning één keer in de maand te controleren.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten