AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Automatische niveauregeling

Een systeem dat ervoor zorgt dat uw auto onder alle omstandigheden de juiste bodemvrijheid heeft. Het systeem maakt het mogelijk om bij hogere snelheden de auto te verlagen om zo een betere aerodynamica te creëren. Een aantal SUV’s beschikken over automatische niveauregeling zodat deze zowel op verharde als onverharde wegen de juiste bodemvrijheid hebben.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten