AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Actieve wielophanging

actieve-wielophanging

Bij een auto met een actieve wielophanging zijn er sensoren in de auto gemonteerd, die constant de bewegingen van de auto en de toestand van het wegdek monitoren. Op basis van verkregen informatie, past het systeem de vering en demping automatisch aan voor het garanderen van een veilig mogelijk weggedrag. Het systeem komt voor bij duurdere modellen en vaak is het ook een optie.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten