AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Actieradius

De actieradius, ook wel reikwijdte genoemd, is de afstand die een voertuig kan afleggen op één volle tank – of acculading in het geval van een elektrische auto. De inhoud van de brandstoftank varieert per model. Grotere en duurdere modellen hebben vaak een grotere brandstoftank vanwege de grotere motor en een hoger verbruik. De inhoud van een gemiddelde B-segmentauto bedraagt ongeveer 45 liter. De actieradius van elektrische auto’s is afhankelijk van de accugrootte, efficiency van de elektromotor en aerodynamica.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten