AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

PHEV – Plug-in Hybrid Electric Vehicle

PHEV is een Engelse afkorting voor ‘Plug-in Hybrid Electric Vehicle’. Een PHEV is de benaming voor een voertuig dat naast een verbrandingsmotor ook wordt aangedreven door één of meerdere elektromotoren die hun kracht halen uit accu’s. Het is tevens mogelijk om de accu’s tijdens het rijden op te laden, via het spanningsnet thuis of met een laadpaal.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten