AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

MPV

multi-purpose-vehicle

MPV is een Engelse afkorting voor ‘Multi Purpose Vehicle’. Een MPV is geschikt voor alle toepassingen en biedt vaak plaats aan vijf of meer personen. Veelal zijn de stoelen uitneembaar en is er veel bergruimte in het interieur en kofferbak gecreëerd. Voorbeelden zijn de Mazda 5, Opel Zafira en de Citroën C4 Picasso.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten