AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

MPI – Multipoint Injection

multipoint-injection

MPi is een Engelse afkorting voor ‘Multipoint Injection’. Een motor met MPi-techniek heeft per cilinder een verstuiver. Conventionele motor hebben slechts één verstuiver voor alle cilinders. Een MPi-motor heeft per cilinder een verstuiver die continu of met onderbrekingen brandstof inspuit. Dit komt ten goede van de nauwkeurigheid, maar het is wel duurder qua techniek.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten