AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

LAV – Load-Apportioning Valve

load-apportioning-valve

LAV is een Engelse afkorting voor ‘Load-Apportioning Valve’. LAV is een lastafhankelijke remdrukregelaar van autofabrikant Ford. Het systeem wordt meestal gebruikt om meer remdruk naar de achteras te sturen als er meer gewicht op rust. Hoe zwaarder de achterzijde van de auto, des te meer remdruk er naar de achteras wordt gestuurd.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten